Om Stigma Salg og Tjenester AS

Stigma Kaffe og Automater har holdt på siden 2009. Fortrinnsvis med en avdeling som dekker Sør-Troms og Nordland fra Harstad. Vi representerer flere leverandører av varmdrikkeautomater. Men er spessialisert mot en leverandør, som er merket Wittenborg. Wittenborg er en av Europas eldste leverandører av kaffeautomater og produserte sin første automat 1924. Tradisjonen deretter har vært solid og markerende, Wittenborg har stått for mange av patentene som idag brukes av flere merker for brygging av automat kaffe og levering av flere typer varmdrikker. Og Wittenborg er etter vår mening et ledende aktør i automat markedet, som idag kan vise til en teknologi som virkelig gjør kunder og brukere fornøyd.

Hos oss får du ulike automater tilpasset størrelsen på den bedriften du representerer, og hva slags krav du stiller til utstyret. Den helt enkle med meget gode automaten med frysetørret kaffe til den mest avanserte med dobbel bønnebeholder og med tillegg av flere ingrediensbehioldere.

Automater med doble bønnebeholdere, gir brukeren mulighet til å velge melom flere kaffevarianter og kan i utgangspunktet kunne servere en ekte espresso , om en av beholderen var en Espresso kaffe variant. Melk fra pulver eller ekstern melkeskummer gir muligheten for å lage feks. Cappuchino og Caffe latte, osv. med andre ord, her er fantastiske muligheter for den som elsker kaffe.

Vi tilbyr kaffe å varmrikke til alle typer bedrifter, fra de som vil ha kaffe rett i koppen på 5 sekunder til den som vil ha en utsøkt kaffevariant bare på 35 sekunder. Uansett hva du velger hos oss, legger vi ære i å levere noe som blir steike godt.


Besøk oss på:

Copyright (c) Stigma Salg og Tjenester AS

Besøksadresse: Stalheimveien 12, 9403 Harstad
Telefon: ​+47 99 25 25 11
Epost: post@stigmakaffe.no