Skrevet av: | Postet den: | Kategori:

En vareautomat vil også være tidsbesparende i det den minimerer behovet for at ansatte må ut for å handle. Tilby ansatte, kunder og besøkende den beste service med en velfylt vareautomat som er tilgjengelig 24/7. Vedlikehold og påfylling er enkelt, og automatene kan skreddersys etter spesifikke behov med et variert utvalg av varer, inkludert sunne alternativer. Bruksområder for vareautomater: Arbeidsplasser: Bedrifter kan plassere en vareautomat i fellesområder, som gir ansatte tilgang snacks, drikke og annet utenfor kantinens åpningstid eller når det er langt til nærmeste butikk.

  • Skoler og universiteter: Vareautomater er populære på skoler og universitetsområder, og tilbyr studenter og ansatte tilgang til drikke og snacks utenfor kantinens åpningstider. -
  • Sykehus, helseklinikker og omsorgsinstitusjoner: Disse stedene har ofte et stort behov for tilgjengelig drikke og snacks for ansatte, pasienter og besøkende utenom kantine- og kioskens åpningstider.
  • Treningssentre: Mange treningssentre bruker vareautomater til salg av proteinbarer, sportsdrikker og andre treningsrelaterte produkter.
  • Offentlige steder: Vareautomater er også vanlige på steder som busstasjoner, togstasjoner og flyplasser, noe som gir reisende en rask og enkel tilgang til mat og drikke mens de er på farten.

Se Stigmakaffes utvalg av Vareautomater her


Besøk oss på:

Copyright (c) Stigma Salg og Tjenester AS

Besøksadresse: Stalheimveien 12, 9403 Harstad
Telefon: ​+47 99 25 25 11
Epost: post@stigmakaffe.no