Skrevet av: | Postet den: | Kategori:

La Solare er den nye, helautomatiske kaffemaskinen fra Gaggia Milano, og er en kulminasjonen av en rekke banebrytende teknologiske fremskritt, designet for å forbedre en av dagens viktigste ritualer: kaffepausen.

Med La Solare kan du tilby kundene drikkevarer som kombinerer smaken av nykvernede kaffebønner med kremet fersk melk. Det er den perfekte maskinen for alle bedrifter.

EN BRUKERVENNLIG OPPLEVELSE Elegansen til et ikonisk merke som Gaggia Milano er selvinnlysende i de raffinerte linjene som kjennetegner designen til La Solare. Aluminiumsprofilene med dens iboende gnisten, det LED-belyste dispenseringsområdet og de skinnende komponentene i rustfritt stål er bare noen av funksjonene til La Solare som demonstrerer oppmerksomheten på detaljer som har vært overdådig på denne maskinen helt siden designstadiet. Vi har brukt den samme grundige oppmerksomheten på detaljer for å sikre at La Solare er intuitiv og enkel å bruke. Faktisk, i selvbetjeningsmodus, som er tilgjengelig via den 7-tommers berøringsskjermen, kan kundene enkelt velge og tilpasse sine egne drinker.

ET FORBEDRET MELKESYSTEM La Solare er designet for å levere høykvalitets, varmskummet melkebaserte drikker, gang på gang, år etter år. Dessuten gir dens innovative teknologi om bord et par store fordeler, både for forbrukere og ufaglært personell. Først og fremst, takket være programvaren, som også er tilgjengelig via den 7-tommers berøringsskjermen, er det mulig å justere og tilpasse mengden skum som er spesifisert i individuelle oppskrifter. For det andre er La Solare utstyrt med programmerbare helautomatiske rengjøringssykluser, som kan settes opp direkte fra berøringsskjermen. Når det gjelder den daglige prosedyren som kreves ved slutten av servicen, er det heller ikke nødvendig å demontere noen av skummerdelene, og heller ikke gjøre noen manuell rengjøring. For å oppsummere er optimale standarder for hygiene og renslighet alltid garantert.

Gaggia La Solare 1ES+2IN+FM: Pris fra kr 1.529/mnd. Gaggia La Solare 2ES+1IN+FM: Pris fra kr 1.631/mnd. Ta kontakt med oss for et uforpliktet tilbud.


Besøk oss på:

Copyright (c) Stigma Salg og Tjenester AS

Besøksadresse: Stalheimveien 12, 9403 Harstad
Telefon: ​+47 99 25 25 11
Epost: post@stigmakaffe.no